17 Ağustos 2009 Pazartesi

Son 1 Ay

Son viraja giriyoruz. Bugünden itibaren günleri 1 kere yaşayacağız. Bugün son 17. Gelecek ay bugün yollarda olacağız inş.

Bir hafta daha geride kaldı, geride ise 4,5 hafta bizi bekliyor. Hafta sonu cezalıyız diye dışarı salınmamıştık, ama sonradan öğrendiğimize göre pekakanın kuruluş yıldönümü kutlamaları nedeni ile kimseyi salmamışlar. Tepki olmasın diye de böyle bir kılıf buldular demekki.

Geçmişteki hafta sonlarına göre daha rahat idik. Önceleri haftasonu içerde kalmak demek, mıntıkadan mıntıkaya koşturmak demekti. Bu hafta ise 89/2 lerin gelmesinin de etkisi ile zamanımızı kendimiz değerlendirebildik. Sona yaklaşmış olmamız, biraz daha rahat davranabilmemizi sağlıyor açıkcası. Tabii bu rahatlık zarar olarak dönmediği müddetçe sorun yok!

1 haftadır gece kule nöbetlerine çıkıyorum. Ara vermiş olmam, sıkıcılığını unutmama vesile olmuş. Tek sorun uyku. Uyku sistemini iyi yönetebilirseniz nöbetler çok yıpratmıyor. Gün içinde ufak kaçamaklar bu çözümlerden birisi.

Ramazan için liste toplandı, oruç tutacaklar için. Ben malesef kendime güvenemedim ve dahil olamadım. İnşallah döndükten sonra borçlarımı eda edeceğim.

Kalbimizdeki hasret, özlem her geçen gün daha da artıyor. Artık bitsin de ailemize, sevenlerimize ulaşalım istiyoruz. Ama vakti saati gelmeden hiç bir şey olamıyor. Bir ay daha sabır... Zaten bu askerlik sabır imtihanı için güzel bir uygulama...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder